Kog belugalinserne som anvist på emballagen.
Skær kinaradisen i tynde bånd (Brug f.eks. en japansk grønskærer.). Pensl båndene med svampesoya, sesamolie og drys med sesamfrø og hakket estragon.
Fordel laksen på båndene og rul dem sammen. Skær dem herefter i skiver af 2 cm.
Sautér linserne i olie, tilsæt bouillon, spidskommen, revet ingefær, revet muskatnød, hakket palmekål, finthakket rød chili og groftskåret kørvel.
Smag linserne til og server straks med lakserullerne.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.